11 August 2009

Korean Drama - Princess Hours

Princess HoursImage via Wikipedia
Walaupun cerita nie dah lama tp kite suka sangat tgknye, penuh dengan adingan romantik, kelakar, sedih & penghayatan pelakon2nye tiada tandingan, siap ade fan club untuk korean drama bg cerita Princess Hours nie. Cuti seminggu sbb H1N2 ari tu kite asyik download je semua cerita nie, jd ble kite tgk cerita nie berulang2 kali hehehe...
video
Penyanyi lagu tema unt. cerita ade berlakon sekali dlm drama nih.
video

Sedikit selingan dr Princess Hours.
  video
Enhanced by Zemanta

2 comments:

  1. aku rasa ramai orang cita2 nak melancong gi korea pasal dorang dah terpengaruh ngan korean drama.

    ReplyDelete
  2. Sbb utama kite belaja bidang teknikal nie sbb nak g jepun, nak tgk bunga sakura gugur, tp belaja x ble nak bawak tinggi2 dah, nasib baik dpt gak koje teknikal

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...